Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Állásajánlatok

Folyamatosan várjuk megtisztelő jelentkezésüket könyvelőirodánk lendületes, bővülő csapatába, az alábbi munkakörökbe:

 

1. Mérlegképes könyvelő munkakör:

Többéves gyakorlattal és élő szakmai tudással rendelkező mérlegképes könyvelő főállásba.

ANGOL NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES, Apolló ügyviteli szoftver ismerete előny!

Elvárás: önállóság, pontosság, precizitás, alaposság, szorgalom, kapcsolattartás az ügyfelekkel, több cég teljes könyvelésének kézbentartása, jó stressz-tűrő képesség, probléma megoldás.

Amit kínálunk: jó munkaköri feltételek, fiatal motivált csapat, versenyképes fizetés, kiváló szakemberek mellett fejlődési és tanulási lehetőség.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel az info@hbalance.hu címen.

 

2. Könyvelő asszisztens (adatrögzítő) munkakör:

Nem kötelező szakirányú végzettség, de akár frissen végzett könyvelő, vagy mérlegképes könyvelő, még nem elegendő szakmai tapasztalattal, gyakorlattal. (Nyelvtudás nem feltétel, de előny!)

Elvárás: a könyvelő munkájának segítése, monotonitás tűrése, pontosság, precizitás, alaposság, szorgalom, terhelhetőség, több cég anyagának rögzítése, jó stressz-tűrő képesség, probléma megoldás.

Amit kínálunk: a könyvelési alapok elsajátítása, jó munkaköri feltételek, fiatal motivált csapat, versenyképes fizetés, kiváló szakemberek mellett fejlődési és tanulási lehetőség.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel az info@hbalance.hu címen.

 

Mindazok, akik elküldik önéletrajzukat, egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy azokat cégünk tárolja és megüresedés esetén válaszlevélben megkeresse aktuális ajánlatával. Természetesen adataikat az ide vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.