Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Egy társaság életében a legnagyobb odafigyelést és legtöbb tapasztalatot igénylő folyamatos számviteli feladat a bérszámfejtés.

A bérszámfejtés sokrétű és mélyreható ismereteket igényel a számvitel, a munkajog és az adatvédelem területéről egyaránt. Ezzel kapcsolatos feladatok tapasztalt, hozzáértő munkatársakat és nagyfokú precizitást igényelnek és minden esetben szigorú határidőhöz kötöttek. Éppen ezért ügyfeleink számára a bérszámfejtés outsourcing kiemelten fontos szolgáltatásunk.

A bérszámfejtés kiszervezésének oka eredhet szigorú adatvédelmi megfontolásokból is, mely ezáltal szerződésben garantál titoktartás mellett végezhető. A bérszámfejtés outsourcingon túl, kompetenciánkba tartozik kifizetőhelyek számfejtése is, melyhez informatikai és szoftveres hátterünk ad jól bevált eszközt.

Folyamatszervezési gyakorlatunkhoz híven a bérszámfejtés riportjait ügyfeleink egyedi igényei alapján állítjuk össze, mely igényeket szakmai konzultáció alkalmával egyeztetjük.

  • Folyamatos - kifizetőhelyi és nem kifizetőhelyi - bér ügyintézés
  • Biztosítottak bejelentése
  • Eseti bérelszámolások
  • OEP ellátások ügyintézése 
  • Havi adó- és járulékbevallások készítése
  • Magánszemélyek SZJA bevallásai