Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Folyamatos konzultáció igény szerint

Folyamatos konzultáció igény szerint

A H.Balance Audit Tanácsadó Kft. nevéhez is hűen kiemelt fontosságot tulajdonít tanácsadói feladatainak. Szerződéses partnereink rendelkezésére állunk folyamatos: éves vagy év közi riportok kapcsán, továbbá adó-, illetve ügyviteli tanácsadásban, szabályzatírással kapcsolatban, bér-, illetve munkaügyi kérdésekben.

A konzultáció ügyfeleink részére természetes és alapvető szolgáltatás, melyet folyamatosan vagy akár esetileg is igénybe vehetnek, ha döntéseik meghozatalához ezt hasznosnak érzik.

Amennyiben együttműködésünk során bármikor úgy véljük, hogy nálunk kezelt ügyvitelében fontos tények, vagy más jelzés értékű adatok kerülnek felszínre, proaktív partnerként mi kezdeményezzük a konzultációt.