Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Könyvelés

  • Könyvelés, számviteli tanácsadás
  • Teljes körű távkönyvelés
  • Cégátvilágítás, újrakönyvelés
  • Teljes körű helyszíni könyvelés
  • Számviteli tanácsadás ügyviteli folyamatszervezéssel
  • Menedzsment információs rendszer működtetése, riportokkal, jelentésekkel
 
Könyvelés, számviteli tanácsadás
Teljes körű kiszervezett könyvvitel: A klasszikus bér-megoldás, amikor a cég összes bizonylata fizikailag átadásra kerül irodánknak és mi azokat a könyvelési folyamat lezárása után archiválva visszaadjuk Önnek.
 
Teljes körű távkönyvelés: Ön elektronikus formában eljuttatja bizonylatait, melyeket mi hozzácsatolunk a könyvelő programhoz és azok adatainak rögzítése után eltárolunk. Így a későbbiekben bármikor visszakereshető nem csupán az adott tranzakció könyvvitelben elfoglalt helye, hanem maga a bizonylat kép is. Ezzel az eljárással Ön időt, pénzt, erőforrás kapacitást takarít meg.
 
Cégátvilágítás, újrakönyvelés: A cég menedzsmentje kerülhet olyan helyzetbe (cégátvétel, cégeladás, tulajdonosi szerkezet változás, stb.), hogy a könyvelt adatbázisok értelmezése és tulajdonosi, potenciális befektetői kérdések megválaszolása válik szükségessé. Ilyenkor nélkülözhetetlen lehet a cég vagyoni helyzetének véleményezése és a beszámolók sarokszámainak magyarázata egy könyvszakértő bevonásával. 
 
Teljes körű helyszíni könyvelés: Igény esetén a komplett számviteli munkafolyamat elvégezhető az Ön székhelyén és erőforrásainak használatával.
 
Számviteli tanácsadás ügyviteli folyamatszervezéssel: Amennyiben egy cég szervezete meghaladja a könnyen átlátható (kb. 10-15 fő) nagyságrendet, szükségessé válik a számviteli folyamatok, bizonylat- és információáramlás átszervezése, ésszerűsítése. Ezzel a folyamattal Ön átlátható, könnyen kezelhető és a későbbiekben szabadon adaptálható rendszerhez jut, ami erőforrás- és ezzel együtt költségcsökkentést jelent. Ez alapot szolgáltat továbbá egy korszerű kontrolling rendszer bevezetéséhez. 
 
Menedzsment információs rendszer kialakítása, működtetése, riportokkal, jelentésekkel: A tudatos vezetők nem létezhetnek testreszabott és naprakész információk nélkül, melyet a saját igényeikhez alakított riportok, jelentések szolgáltatnak. Ezek kialakításában szervesen közreműködünk, javaslatokat teszünk azok tartalmára, formájára, rendszerességére. 
Teljes körű beszámolás egyszeres és kettős könyvviteli nyilvántartásokból, valamint közhasznúsági jelentések készítése társadalmi szervezetek részére.
 
  Fugger Jakab és könyvelője Matthäus Schwaz az aranyszobában


Fugger Jakab és könyvelője, Matthäus Schwaz az aranyszobában