Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Könyvvizsgálat

KönyvvizsgálatA könyvvizsgálat célja, az adott társaság vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetéről kapott információk megbízhatóságának növelése és az éves beszámoló véleményezése az elvégzett könyvvizsgálat alapján.

A könyvvizsgálati munka - jellegéből fakadóan a független könyvvizsgálók által végzett könyvvizsgálati munka - növeli az információk megbízhatóságát.

Megbízásra vállalunk rendszeres könyvvizsgálatot olyan gazdasági társaságok számára, amelyeknek a könyvelését nem mi végezzük, illetve igény szerint végzünk eseti jellegű célirányos könyvvizsgálatot is.

Azon ügyfeleink számára, akiknek könyveit mi vezetjük, sokszorosan kipróbált könyvvizsgáló partnercégeinket tudjuk ajánlani, akikkel már évek óta zökkenőmentesen működünk együtt.

Kötelező a könyvvizsgálat, ha az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó éves nettó árbevétele elérte vagy meghaladta a 200 millió forintot, vagy ha az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó által átlagosan foglalkoztatottak száma meghaladta az 50 főt.