Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Pályázati elszámolás

Gyakori élethelyzet ügyfeleinknél, hogy pályázataik elszámolása (a támogatási szerződések értelmében) nehezen megoldható adminisztratív feladat elé állítja őket.

Szerződött ügyfeleink részére ezek az elszámolások maguktól értetődőek, hiszen a számviteli rendszerüket és analitikus nyilvántartásaikat már eleve ennek az igénynek a kiszolgálására tervezzük.

Pályázati elszámolás

Ezt a szolgáltatást önállóan is igénybe lehet venni. Ilyenkor segítséget tudunk nyújtani a feladat értelmezésében és a rendelkezésre álló anyag feldolgozásában. Javasoljuk azonban, hogy az ilyen rendkívüli helyzetekben tájékozódjanak időben a várható kötelezettségekről számviteli szolgáltatójuknál, hogy a feladat megoldása ne jelentsen előre nem kalkulált kiadást.