Hírlevél feliratkozás

Név: *
E-mail cím: *

Hírlevelünkben havonta tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról, aktuális adózási, számviteli változásokról, közérdekű témákról, cégünk életéről, partnereink ajánlatairól.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az itt megadott adatokat kizárólag a hírlevelek eljuttatására használjuk, azok semmilyen egyéb adatbázisba nem kerülnek, és más számára nem lesznek hozzáférhetőek.

Referenciák - Ügyfeleink

Papírbázis Kft.

"A Papírbázis Kft. és a H. Balance Audit Kft. közös munkája a kölcsönös bizalmon, szakmai felkészültségen és a valós költségmegtakarításon alapul. A Papírbázis Kft. nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek maximális, baráti hangvételű és segítőkész kiszolgálására, ezért is választott beszállítójaként minket a H. Balance Audit Kft."

Papírbázis Kft.
Dukavits András

www.papirbazis.hu


Garai & Colnár ügyvédi iroda

"Pontosak, gyorsak, megbízhatóak és a gyakorlatban felmerült kérdéseink megválaszolásában mindig számíthatunk a véleményükre, tanácsaikra."

www.garaiescolnar.hu

   

Sigfrid és Fiai

" Mielőtt a H.Balance Audit Kft-vel felvettük a kapcsolatot fogalmunk sem volt róla, hogy mi az, amit egy könyvelőnek teljesítenie kellene, vagy miben tudná támogatni a cégünk növekedését.

A stratégiai együttműködés, a napi szintű tanácsadás a könyvelés részéről fel sem merült, mint lehetőség. Az együttműködési szerződés megkötése óta több mint fél év telt el és úgy érezzük, hogy sosem lennénk képesek más cégben ilyen mértékben megbízni. Tanácsadásukkal olyan tényekre hívták fel a figyelmünket, amikkel hatékonyabban és jelenlegi anyagi helyzetünknek megfelelő döntéseket hozva, nyugodt szívvel működhetünk.

Biztosak vagyunk benne, hogy cégünk növekedése ellenére a könyvelés és bérszámfejtés már olyan kezekben van, ahonnan már sosem lennénk hajlandóak kivenni. Ha egy valamit kellene említenünk, ami a hatékony együttműködésük hozadéka, akkor az az lenne, hogy végre nyugodtan alhatunk, mert bármikor rendelkezésünkre állnak és mindenről időben tájékoztatnak. "

Sigfrid és Fiai
Szabóné Ancsa

www.sigfridazegeszsegert.comAz ügyfelek tevékenységi körét tekintve rendkívül színes a paletta, ami egyben azt is jelenti, hogy a szakmai feladat is szerteágazó és érdekes. 

Így a számvitel és adózás területén gyakorlatilag minden típusú feladatot képesek vagyunk megoldani. 

A társadalmi szervezetek és közhasznú szervezetek speciális beszámolásaitól és nyilvántartási kötelezettségeitől kezdve a legkülönbözőbb szolgáltatási tevékenységek (ügyvédek, kereskedelmi tevékenységek) jellegzetességein keresztül a talán legnagyobb szakmai kihívást jelentő ipari termelő tevékenységig minden előfordul ügyfeleink tevékenységei között.