Teljes körű kiszervezett könyvvitel: A klasszikus bér-megoldás, amikor a cég összes bizonylatát megkapja irodánk és mi azokat a könyvelési folyamat lezárása után archiválva visszaadjuk neked.

Teljes körű távkönyvelés: Ebben az esetben elektronikus formában eljuttatod bizonylataidat, melyeket mi hozzácsatolunk a könyvelő programhoz és azok adatainak rögzítése után eltárolunk. Így a későbbiekben bármikor visszakereshető nem csupán az adott tranzakció könyvvitelben elfoglalt helye, hanem maga a bizonylat képe is. Ezzel az eljárással időt, pénzt és erőforrás kapacitást takaríthatsz meg. 

Cégátvilágítás, újrakönyvelés: A cég menedzsmentje kerülhet olyan helyzetbe (cégátvétel, cégeladás, tulajdonosi szerkezet változás, stb.), hogy a könyvelt adatbázisok értelmezése és tulajdonosi, potenciális befektetői kérdések megválaszolása válik szükségessé. Ilyenkor nélkülözhetetlen lehet a cég vagyoni helyzetének véleményezése és a beszámolók sarokszámainak magyarázata egy könyvszakértő bevonásával.

Teljes körű helyszíni könyvelés: Igény esetén a komplett számviteli munkafolyamat elvégezhető a székhelyeden és erőforrásaid használatával.

Számviteli tanácsadás ügyviteli folyamatszervezéssel: Amennyiben egy cég szervezete meghaladja a könnyen átlátható (kb. 10-15 fő) nagyságrendet, szükségessé válik a számviteli folyamatok, bizonylat- és információáramlás átszervezése, ésszerűsítése. Ezzel a folyamattal átlátható, könnyen kezelhető és a későbbiekben szabadon adaptálható rendszerhez jutsz, ami erőforrásaid felszabadítását és ezzel együtt költségcsökkentést jelent. Ez alapot szolgáltat továbbá egy korszerű kontrolling rendszer bevezetéséhez is. 

Menedzsment információs rendszer kialakítása, működtetése, riportokkal, jelentésekkel: A tudatos vezetők nem létezhetnek testreszabott és naprakész információk nélkül, melyet a saját igényeikhez alakított riportok, jelentések szolgáltatnak. Ezek kialakításában szervesen közreműködünk, javaslatokat teszünk azok tartalmára, formájára, rendszerességére. Készítünk teljes körű beszámolókat egyszeres és kettős könyvviteli nyilvántartásokból, valamint közhasznúsági jelentések készítését is vállaljuk társadalmi szervezetek részére.